Szobáink

Általános szoba felszereltség

Két személyes superior szobák

Fagyöngy szoba

Vargánya szoba

Galagonya szoba

Kislakosztályok

Háromszemélyes superior szoba

Szellőrózsa szoba

Rozmaring szoba

További szobáink

Levendula szoba

Családi lakosztály

Napraforgó szoba

Szobatipusainknál- Kislakosztály és 2 személyes superior szobák – konkrét szobát csak a megjegyzésben tudsz kérni, amit rendelkezésre állástól függően örömmel teljesítünk.

Házaink és Szobáink

A Tündérkert Panzió három házban helyezkedik el, a Diófa házban, a Körtefa házban, és az Almafa házban. Ha hozzánk látogatsz nem lesz nehéz kitalálni miért, hiszen gyönyörű három fánkról kapták a nevüket, és bizony több mint száz éve díszítik a kertet.

A már jól ismert Diófa házban található a Napraforgó, és a Levendula szobánk, valamint a Családi lakosztály, ami a Boróka és a Harangláb szobákból áll. Szintén ez a ház ad otthont a reggelizőnek.

A 2020.-ban nyílt Almafa házban 2 szinten, összesen 6 szoba található. A földszinten 4 elbűvölő kétszemélyes szobánk van, Fagyöngy, Tölgyfa, Vargánya és Galagonya nevekkel. Az emeleten két nagyobb, úgynevezett „kis lakosztály” várja vendégeit, a Pipacs és a Hortenzia.

Ezekben a lakosztálytokban kis gyerekszobák is vannak, lehetővé téve a kényelmesebb pihenést. Az emeleten egy közös pihenő is van, a Pipacs és a Hortenzia között.


A Körtefa házunkban csupa nagyméretű szoba van, és szintén a 2020.-as évben adtuk át. Két emeleti kislakosztályunk, a Kamilla, és a Mandula, amikhez kis szoba társul a gyermekekkel érkezők nagy örömére. A földszinti Szellőrózsa szoba, és a Rozmaring szoba 3-3 személyes, de itt is bővíthetőek a kihúzható ágyak 2 gyermek számára. Ezekhez a földszinti szobákhoz kis előtér tartozik, asztallal, székekkel.

Recepciónk is a Körtefa házban található.