Mi másért dolgoznánk, mit a Vendégeink megelégedéséért. Mindig öröm számunkra amikor dicsérő visszajelzést kapunk, és persze szerénységre int, ha valakinek kevésbé tudunk megfelelni. A jövőben is lesz mindkét véleményből részünk, és ezután is a több dicséretre törekszünk.

A #TravellerReviewAwards2024 alapján éppen itt tartunk. Köszönjük szépen az elismerést!

"...Oly távol, mégis közel..."

Üdvözlünk a Tündérkert Panzió Őrség weboldalán!

Hitvallásunk, hogy a természet ölelése, egy kényelmes szállással, jó reggeli reggelivel, és persze megfelelő vendéglátással az elégedett Vendég titka.

Az Őrség hazánk egyik legvarázslatosabb helyei közt tartható számon, ahol a természet az emberek, a vendégszeretet, a nyugalom határozza meg a mindennapokat. Az Őrségi Nemzeti Park területén igen sok erdő és rét még érintetlen állapotban megtalálható, sok vad talál menedéket bennük.

Szálláshelyünk 2015. óta fogad vendégeket, egy őrségi kis településen Viszákon. A Tündérkert törekszik rá, hogy kényelmes ágyakban, jól felszerelt szobákban, választékos reggelire ébredve pihenhessen a hozzánk érkező. Persze a kertünk is csodaszép!

A kertünk végében az erdő, mező ha csak gyalogtúrát akarsz innen indítani, de kerékpárral eléred az egész Őrséget néhány óra alatt.

Ismerkedj meg az Őrséggel, velünk, válassz szobát, tervezd meg a programokat, foglalj kerékpárt, és gyere el hozzánk!

Ha bármiben segítségre van szükséged hívj minket, biztosan tudunk segíteni.

Várunk szeretettel: Tündérkert Panzió Csapata

Házaink és szobáink

A Tündérkert Panzió három házban helyezkedik el, a Diófa házban, a Körtefa házban, és az Almafa házban. Ha hozzánk látogatsz nem lesz nehéz kitalálni miért, hiszen gyönyörű három fánkról kapták a nevüket, és bizony több mint száz éve díszítik a kertet.

Diófa ház

Körtefa ház

Almafa ház

E-Kerékpár bérlés

Szerintünk a legizgalmasabb módja az Őrség megismerésének, ha kerékpárral vágsz neki. Vágj bele, mi adunk hozzá remek kerékpárokat: négy elektromos kerékpárral, és 6 kerékpárral várunk a Tündérkert Panzió Őrségben.

A varázslatos Őrség...

...és benne egy kis falu Viszák

Viszák egy kis település az Őrségben, dimbes-dombos, gyönyörű, az itt lakók vendégszeretete és a természet közelsége miatt igazán vonzó minden kirándulni, pihenni vágyó számára.

Ebben a faluban található a mi panziónk, a falunak is a szélén, hogy igazán átérezd, milyen nagyszerű az erdő mellett ébredni!
Viszákon Tündérkertet találsz, sok-sok fával, rendezett kerttel, füves mezővel. Néhány alma, dió, körte fánt megvan vagy 100 éves is.

 

Az Őrség az ország egyik legkülönlegesebb tájegysége, szépségét és varázsát rögtön meg fogod látni, érezni, ha idejössz! A dombokkal, erdőkkel teli vidéket az Őrségi Nemzeti Park óvja, hála nekik, egyre több túraútvonallal, tanösvénnyel rendelkezünk. Ám így is talán a legvonzóbb e régióban, hogy érintetlen mezőkön, hatalmas erdőségeken át kirándulhatsz, és lehetsz részese Te magad is a természetnek.